Wyciąganie projektu fotoksiążki z archiwum

Twoje zrealizowane projekty przechowywane są w archiwum Printu. Możesz z łatwością do nich powrócić. Po wyciągnięciu projektu z archiwum, możesz go edytować i zamówić ponownie. Możesz także udostępnić projekt znajomym(kliknij tutaj) – jest to świetny pomysł na dzielenie się swoimi zdjęciami z bliskimi. Zapraszam Cię do obejrzenia krótkiego filmu, z którego dowiesz się więcej na temat wyciągania fotoksiążki z archiwum.

 

Transkrypcja odcinka: Wyciąganie projektu fotoksiążki z archiwum

Projekty, które zostały przez Ciebie zamówione, są przechowywane w archiwum Printu. Dzięki temu, w ciągu 2 lat możesz je ponownie zamówić, edytować lub udostępnić znajomym. Jeśli od realizacji Twojego zamówienia upłynęło więcej niż 45 dni – musisz wyciągnąć projekt z archiwum.

Aby to zrobić, wejdź w zakładkę “zamówienia”, następnie kliknij: “zamów ponownie”. Pojawił się komunikat, czy na pewno chcesz odtworzyć projekt, kliknij OK. Teraz Twoje zamówienie zostanie wyciągnięte z archiwum. Może to potrwać do 15 minut. Poinformujemy Cię mailowo, kiedy duplikat projektu będzie dostępny.

Wyciąganie projektu fotoksiążki z archiwum
4.4 (88.33%) 24 głosów